Bezoek de Kennisavond Isolatie & Inspiratie

Westland Woont Duurzaam organiseert opnieuw kennisavonden over isoleren. Op maandag 13 mei zijn woningeigenaren uit heel Westland om 19:30 welkom bij Bibliotheek ’s-Gravenzande voor de tweede Kennisavond Isolatie & Inspiratie van dit jaar. Een avond vol ideeën en praktische tips om uw woning te veranderen in een comfortabel en energiezuinig thuis.

Ideeën en tips van de Westlandse Energiecoaches

De avond staat in het teken van het verduurzamen van uw eigen woning. Naast een algemene presentatie over isoleren, zijn er ook verschillende thematafels. Hier krijgt u informatie van de Westlandse Energiecoaches over bijvoorbeeld dak-, vloer-, gevel- en glasisolatie. En zij vertellen over de voordelen van zonnepanelen en ventilatie. Heeft u vragen heeft over verduurzamen? Dan kan u dus direct terecht bij deze experts.

Aan de slag met een energiecoach

Heeft u extra hulp nodig bij het verduurzamen van uw woning? Dan kan u direct een afspraak maken met een energiecoach. Dit kan tijdens de kennisavond, maar ook via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiecoaches. De energiecoach komt dan bij u langs en maakt een scan van uw woning. Hiermee ziet u wat de isolatiemogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Maar ook welke subsidies er zijn en wat de besparing is op de energiekosten.

Meer informatie en aanmelden

De Kennisavond vindt plaats op maandag 13 mei in Bibliotheek ‘s-Gravenzande en start om 19:30. Meldt u tevoren aan en geef hierbij aan bij welke twee thematafels u wilt aanschuiven. U heeft de keuze uit dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, beglazing en zonnepanelen of andere installaties.

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.westlandwoontduurzaam.nl/agenda.

| Bron & Foto: Gemeente Westland |

Deel dit bericht