Woonstap Westland – Klaar voor de toekomst!

Past je huis ook de komende jaren nog bij je gezinssamenstelling en leeftijd? Misschien zijn de kinderen (binnenkort) uit huis. Of is je woning te groot geworden. En wat als je over een aantal jaren minder vitaal bent? Wil je verhuizen, maar zie je op tegen de uitdagingen die daarbij horen? Kom dan naar Woonstap Westland op dinsdag 28 mei in het World Horti Centre in Naaldwijk.

Bij Woonstap Westland krijg je een blik op de huidige woonmarkt en praktische tips bij jouw mogelijkheden om toekomstbestendig te (blijven) wonen. Na Woonstap Westland weet je precies wat je kunt verwachten en hoe je alles regelt. Zodat jij nog járen met plezier in het Westland kunt wonen.

Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom in het World Horti Centre

Rob Veenman trapt elk uur af met een talkshow. Hij gaat met (ervarings)deskundigen in gesprek over het zoeken van een huis. Zij delen tal van woontips zodat je klaar bent voor de toekomst. Je kunt zelf kiezen hoe laat je naar de Woonstap Westland komt.

Naast de talkshow kun je bij terecht met al je woonvragen op de informatiemarkt . Deze organisaties zijn aanwezig op de informatiemarkt:

Deel dit bericht